Leerkrachten Panta Rhei brengen kinderboek uit

Op 11 mei jl. heeft Jolanda Zuydgeest, leerkracht van de Sint Maartensschool in Voorburg, haar grote droom waargemaakt. Het door haar geschreven kinderboek, met daarin illustraties gemaakt door haar dochter, Jennifer Zuydgeest, werkzaam als leerkracht op de Parachute, is uitgebracht.

Als kind had Jolanda een grote droom, het schrijven van een kinderboek. Via allerlei wegen, en door veel vallen en opstaan, is het haar na ca. 45 jaar gelukt om haar droom te verwezenlijken! Iets wat zij graag wil uitdragen naar de kinderen. Als je iets heel graag wilt, dan gaat het je zeker lukken, ook al duurt het soms langer dan je had verwacht of zou willen.

Het schrijven is voor haar altijd een grote hobby gebleven. Voor de supermarkt Hoogvliet verzorgt zij elk jaar de verhaaltjes van Verrie Voordelig, het winkelwagentje in het zomer-doeboek. Met een goede vriendin heeft zij 5 traktatie boekjes uitgegeven en via een landelijke verhalenwedstrijd is ze bij uitgever Godijnpublishing terecht gekomen. Na twee boeken voor volwassenen, waarvan de laatste ‘Een gouden gezin, hoe mantelzorg kapot maakt wat je lief is’ erg veel aandacht krijgt omdat het een zeer actueel onderwerp is waar nog genoeg over te doen is.

Het boek ‘Jolien en Jef, de vergeetachtige oma’ is een ondeugend verhaal met een zorgzaam kantje. Bij de kleuters kan het worden voorgelezen en voor oudere kinderen is het prima zelf te lezen. De reacties op het boek zijn erg positief!

 


 

Media
  • Jolanda en Jennifer