Inspiratiebijeenkomst met stichting LeerKRACHT

Op 30 maart jl. vond een inspiratiebijeenkomst plaats met gastspreker Jaap Versfelt, oprichter van stichting LeerKRACHT. Voor ruim 50 genodigden uit verschillende geledingen van Panta Rhei ging de spreker in op de ommezwaai in zijn loopbaan, waarin hij het partnerschap van een grote internationale organisatie verruilde voor het leveren van een bijdrage aan beter onderwijs. Met de oprichting van de stichting LeerKRACHT, bijna 10 jaar geleden, werd de eerste stap daartoe gezet. Inmiddels passen zo'n 1.200 scholen in het primair-, voortgezet- en middelbaar beroepsonderwijs de werkwijze van LeerKRACHT toe, om elke dag samen een beetje beter te zijn. Op een interactieve wijze werden de aanwezigen meegenomen in de presentatie.
Na afloop werd tijdens het dinerbuffet nog lang nagepraat over de bijeenkomst die als zeer positief zijnde ervaren werd.
  • Hogere-leerresultaten-volgens-onderwijsinspectie
  • MaatschapWij-JAAP-VERSFELT-Stichting-LeerKRACHT-960x540