Directiewisselingen scholen

Per 1 augustus a.s. is Marleen Oldengarm benoemd tot directeur van basisschool De Parachute (Voorburg). Door deze benoeming ontstaat er een vacature op haar huidige school (Emmaus Voorschoten) die de komende periode wordt ingevuld.

Dorine Zwijnenburg wordt per 1 augustus a.s. benoemd tot directeur van IKC MMiXX (Leidschendam). De directievacature die hierdoor op haar huidige school (De Regenboog Voorschoten) ontstaat is intern binnen de school ingevuld.

Per 1 augustus a.s. is Caja Schuijt (duo)directeur bij de St. Maartensschool (Voorburg). Samen met (duo)directeur Henri de Waard vormt zij dan de directie van de school.

Per 1 augustus a.s. is Merel Kelatow directeur bij IKEC De Waterlelie. Samen met Maarten Sloof (Vlietkinderen) vormt zij dan het managementteam van het IKEC, waardoor de intensieve samenwerking tussen onderwijs en opvang gewaarborgd blijft.

Per 1 september a.s. is Astrid Barten de nieuwe directeur van De Lusthof (Voorburg). In het recente verleden was zij ook enkele jaren werkzaam bij Panta Rhei. Samen met adjunct-directeur Juliëtte Kooijmans vormt zij dan de directie van de school.
 

Media
  • Nieuwe baan